Dla każdego kursu z osobna możemy wyłączyć powiadomienia o wygasającym dostępie do kursu.
Aby zobaczyć tę treść, zaakceptuj odpowiednie zgody.Treść zablokowana
Aby wyłączyć powiadomienia o subskrypcji dla wybranego kursu należy:
- Wejść w zakładkę Kursy
- Edytować kurs, w którym chcemy wyłączyć powiadomienia
- Przejść do zakładki: Produkt
- Zaznaczyć: Wyłącz wysyłanie powiadomień dotyczących subskrypcji
- Zapisać zmiany
Ważne!
Ta opcja pojawi się tylko wtedy, gdy w ustawieniach
głównych dodamy jakieś przypomnienie.