Jak wyłączyć wysyłanie informacji o subskrypcji dla wybranych kursów?

Dla każdego kursu z osobna możemy wyłączyć powiadomienia o wygasającym dostępie do kursu.

Treść zablokowana

Aby zobaczyć tę treść, zaakceptuj odpowiednie zgody.

Aby wyłączyć powiadomienia o subskrypcji dla wybranego kursu należy:

  • Wejść w zakładkę Kursy
  • Edytować kurs, w którym chcemy wyłączyć powiadomienia
  • Przejść do zakładki: Produkt
  • Zaznaczyć: Wyłącz wysyłanie powiadomień dotyczących subskrypcji
  • Zapisać zmiany

Ważne!

Ta opcja pojawi się tylko wtedy, gdy w ustawieniach

głównych dodamy jakieś przypomnienie.